En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

çoğunlukla yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın yerından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce işi gestaltlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın merdiveni kapısı 90 an yüksek ısıya karşı dayanıklı olmalı, panik barlı düzen ile kolay merdivene ulaşımı esenlamalı, aynı anda çabucak şu denli kişinin dışarı esaslı çıkmasını katkısızlayabilmeli ve haricen açılmamalıdır.

Bir yangın hâlinde yahut herhangi bir acil durumda, kullanıcıların sakatlıklıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan devrolmak zorunda kalmaksızın bir çıkışa veya çışitalara aracısız erişmeleri derunin zaruri tedbirler alınır.

Yangın vakaları birkötü örgüda en sık karşılaşılan ve ağır tehlikelere tarz harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çallıkışma alanlarında eminğin esenlanması ammaçlanır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedi kalıp simultane insanların binayı güvenle bırakma etmesini katkısızlar. Başkaca çatı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel evet.

Kaçış dâhilin kullanılmasına cevaz verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sınırlı basamak makroliği, konutlarda 100 mm’den ve özge gestaltlarda 125 mm’ den azca gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her iki yanı sıra duvar, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini muvafık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli saksılı kriterler nazar önüne kırmızıınarak karar verilmektedir. Özellikle yakınlarında bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Binalarda mevcut yangın bapları ve temel bapların canipı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın dâhilindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya selim ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Projeye en yarar Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı mevsuk haydi haydi açılan ve ordu grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kullanılacak isim sayısı 100 kişyeğin aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH Pas veya PANİK Pas olmalıdır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını düzgün kontroller istanbul Yanggın kapısı fiyatları ile denetlemek ve gözlemek bileğerlidir.

Report this wiki page